Deze website is, onder professionele begeleiding, technisch gerealiseerd door Tom Veninga, student van ROC Midden Nederland. Het idee van het ontwerp van het logo is van een collega-student: Pascalle Olthof. Teksten zijn samengesteld onder leiding van VSO Nederland. 

 

Disclaimer

Het copyright voor materiaal op deze website ligt bij VSO Nederland, tenzij anders aangegeven. U mag deze informatie lezen en downloaden, maar het is niet toegestaan teksten of beeldmateriaal te veranderen, versturen of verkopen zonder de toestemming van VSO Nederland of de auteur.

VSO Nederland streeft naar een zorgvuldige controle van de informatie die zij via de website aanbiedt, zodat deze actueel, nauwkeurig en betrouwbaar is. Desondanks kan VSO Nederland niet garanderen dat de informatie op de website te allen tijde correct en volledig is en aanvaardt VSO Nederland geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Mocht u dergelijke onjuistheden tegen komen, dan stellen wij het zeer op prijs indien u dit kunt doorgeven aan de projectmanager.