Samenwerkingspartners

Hoe stimuleer je wereldburgerschap op het mbo? Op het Nationaal VMBO-MBO Congres (23 september) en Het Lerarencongres 2014 (8 oktober) vertellen we je graag alle ins en outs.

 

De (kant-en-klare) lesmaterialen van Werken aan de wereld zijn inmiddels kosteloos door iedere mbo-instelling te gebruiken. Ook hebben we inmiddels veel ervaring opgedaan met het stageprogramma en het organiseren van evenementen rondom wereldburgerschap.

 

Wil je ook handen en voeten geven aan wereldburgerschap in jouw onderwijspraktijk? Ontmoet ons deze herfst:

 

  • Werken aan de wereld verzorgt op 23 september a.s. een inspiratiewandeling door het bos tijdens het Nationaal VMBO/MBO Congres in Amersfoort. Onder het genot van een heerlijke lunch vertellen we je graag alles over hoe je wereldburgerschap in het mbo kunt stimuleren.

 

  • Ook verzorgen we een praktische workshop op Het Lerarencongres 2014, woensdag 8 oktober in Den Bosch, over het gebruik van het lesmateriaal. Je neemt het materiaal en een lesvoorbereiding voor een eigen les direct mee naar huis!

 

Wil je liever een individueel gesprek? Patricia Nieuwenhuizen, projectmanager Werken aan de wereld, maakt graag een afspraak met je.