Bijna zover!!!!

Geplaatst op zaterdag 17 aug 2013 om 15:08

Goedemiddag volgers,


Het is nu twee weken voordat ik vertrek en ik merk dat mijn vertrek steeds dichterbij komt en ik er steeds meer zin in heb. Ik kan echt niet meer wachten en wordt steeds  benieuwder naar wat er komen gaat en naar wat ik allemaal ga bleven.


Ik heb bijna alles geregeld en elke keer als ik weer iets nieuws regel, zoals met mijn visum, voel ik dat het toch echt bijna zover is. Vandaag ben ik naar de winkel geweest om nog wat spullen voor mijn reis te kopen. Terwijl ik door de winkel liep dacht ik aan steeds meer dingen die handig waren en die ik ook mee wilde nemen. Helaas zit ik aan een bepaald kilo's vast, 46 kilo klinkt wel als veel maar ben toch wel beetje bang dat ik daar over heen ga als ik zo door ga en ik zou niet weten wat ik dan thuis moet laten. Maar dat zie ik komende weken wel. Als iemand nog tips heeft voor mijn reis ze zijn van harte welkom. 

De laatste trainingsdag komt ook steeds dichterbij en ik heb er alweer veel zin in. Vooral om de anderen nog even te spreken en samen te kijken wat we missen. Ik heb deze week afscheid genomen bij mijn werk en mijn stage. Mijn collega's en de kinderen van de BSO ga ik missen. Gelukkig zie ik ze weer als ik terug kom uit Kenia. Binnenkort begint het afscheid nemen van vrienden en familie, dat vind ik wel minder leuk, maar het hoort bij het avontuur waar aan ik ben begonnen. Zoals elk avontuur heeft het zijn voor en nadelen en afscheid nemen van je familie en vrienden en je leven hier is een nadeel. Het leven dat ik daarop bouw is iets nieuws en spannend en ik hoop met veel verhalen thuis te komen en iedereen de oren van het hoofd te praten.

Owja ik zoek ook nog iets leuks (kleinigheidje) wat ik aan de kinderen in het weeshuis kan geven. Ik dacht zelf aan stuiterballen, maar heb je nou een geweldige ingeving laat mij het weten

Tot mijn volgende blog :D.

Groetjessss

Reacties

 • Hans Duif zei:

  Beste Judith,

  Ik kan me prima voorstellen dat je nu lekker de kriebels hebt! En de strijd met de weegschaal ken ik ook maar al te goed… Waar ik in het verleden in Afrika succes mee had: kleine porseleinen klompjes (eventueel als sleutelhanger). Lekker typisch Hollands. Je kan die kopen bij bijv. de Blokker en dat hoeft geen kapitalen te kosten. Maar goed, dat is een presentje dat mogelijk meer leuk is voor volwassenen dan voor kinderen. In ieder geval wens ik je heel veel succes met alle voorbereidingen en ik hoop snel wat van je te horen als je gearriveerd bent.

  Warme groet, ;-) Hans Duif

  Geplaatst:
 • Judith zei:

  Hoi Hans,

  Bedankt voor de leuke tip. zoiets is wel heel leuk voor de volwassen die het weeshuis runnen. Ik ga er zeker even nakijken.

  Gr Judith

  Geplaatst:
 • Wim Nijssen zei:

  Dag Judith Veel plezier, veel avontuur! Oh ja, en ook veel leren... Groet Wim

  Geplaatst:
 • Jacqueline zei:

  Lieve Judith, Nog maar 2 dagen en dan zwaaien we je al uit op Schiphol. We zullen je heel erg missen. Geniet, we kijken uit naar je ervaringen en je foto's, Liefs, Jacqueline

  Geplaatst:

Plaats een reactie

Je emailadres wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.