Klaar voor vertrek

Geplaatst op dinsdag 27 aug 2013 om 14:08

Het is bijna zover over vier nachtjes slapen begint het grote avontuur en vertrek ik voor drie maanden naar de Filipijnen. Heb alles nu eindelijk rond, paspoort is geregeld vaccinaties gehaald (gelukkig zit dat er op ;) en als laatste mijn visum ook aangevraagd en na een dagje Den Haag en wat gedoe was dat ook helemaal geregeld. Nu nog mijn laatste spulletjes inpakken en dan ben ik helemaal klaar voor vertrek. Nu het zo dicht bij komt vind ik het steeds spannender worden. Zeker nu ik ook mijn afscheidsfeestje erop zit. Het komt nu steeds dichterbij en ik begin me ook af te vragen hoe het gastgezin zou zijn en of ik een leuke stageplek krijg. Hoe zijn de mensen daar en kan ik aan de warmte wennen? Een ding is zeker.....ik ga een hele interessante, bijzondere en leuke ervaring krijgen die ik niet snel meer ga vergeten.

Reacties

 • Benjamin zei:

  Interessant wordt het zeker! En leerzaam ook. Doe je wel voorzichtig? Veel succes en plezier!

  Geplaatst:
 • Fini Muller zei:

  Ben ik de eerste of heb je als meer. Berichtjes ontvangen. Groetjes Fien muller-meulstee

  Geplaatst:
 • Anita zei:

  Tamara heel veel succes , kom heel terug en blijf vooral geestelijk sterk en dicht bij Jehovah's organisatie. Liefs Anita, je tante ha ha

  Geplaatst:
 • Rita zei:

  Tamara, Ik hoop dat je heel veel positieve ervaringen mag opdoen, een fijne tijd, pas goed op jezelf. Denk aan veiligheid en hygiƫne, is in die landen wel een pre!

  Geplaatst:
 • Wim Nijssen zei:

  Dag Tamara, En je weet wat je moet doen als ze heel dicht bij je komen zitten he? Veel plezier (ook) Groeten Wim

  Geplaatst:
 • Han Pouwer zei:

  Ha Tamara, Ik kijk uit naar je 1e weblog: je ervaringen en hoe het je vergaat. groetjes, Han Pouwer

  Geplaatst:
 • Wilma Van Ijsselijk zei:

  Hallo Tamara, Veel suc6 op de Filipijnen, ik ben heel benieuwd hoe het je daar vergaat!!

  Geplaatst:
 • Arda De Zeeuw zei:

  Dag Tamara, Ondertussen al aangekomen in de Filipijnen. De eerste indrukken, kennismaking met het gastgezin, je kijkt je ogen uit denk ik. Veel succes en plezier tijdens dit avontuur, ik vind je dapper en stoer en ga je verhalen lezen hoor! hartelijke groeten!

  Geplaatst:
 • Patricia, Vso zei:

  Hoi Tamara, ben heel benieuwd hoe het inmiddels met jou is en hoe je de eerste dagen ervaren hebt. Zorg goed voor jezelf en laat het maar over je heen komen. Groeten uit Nederland, Patricia, VSO.

  Geplaatst:

Plaats een reactie

Je emailadres wordt niet gebruikt voor commerciƫle doeleinden.