Heimwee

Geplaatst op dinsdag 27 jan 2015 om 20:01

 

Inmiddels ben ik iets meer dan een maand terug in Nederland. Hoogste tijd dus dat ik die laatste blog online knal. Elke dag denk ik nog terug aan mijn avontuur door de Filipijnen. Ik merk dat ik het wel elke dag verder achter me laat. Toen ik enkele dagen terug was in Nederland, kon ik uren blijven terug denken aan de Filipijnen. Voornamelijk was het temperatuurverschil zeer indrukwekkend. Ik was nog geen 4 dagen in Nederland en toen sneeuwde het al weer. Elke dag wil ik nog wel terug, maar gelukkig zwakt dit ook wat af. Inmiddels ben ik gelukkig weer gewend aan de Nederlandse temperaturen. 

Ik leef wel iets anders sinds mijn terugkomst merk ik. Ik leef wat minder gestresst. Dit had ik ook gehoopt om mee te nemen naar Nederland, en ik merk dat het me gelukt is. Ik hou de Filipijnen ook wel redelijk dicht bij me, omdat ik nog meerdere keren per week mail met mijn ‘Filipijnse moeder’, Annabelle. Het is zo goed om te weten, dat ik ooit, ergens in de toekomst weer terug ga komen bij mijn 2e familie. 

Hoewel mijn ervaringen elke dag verder in mijn geheugen liggen, blijft deze ervaring voor altijd bij me. Ik wil nogmaals via deze weg alle sponsors, alle mede-stagiairs en iedereen vanuit VSO die ons geholpen heeft deze ervaring onvergetelijk te maken ontzettend bedanken!

 

Reacties

 • Patricia, Vso zei:

  Mooi om te lezen Tim, hou dat vast ;-) en natuurlijk graag gedaan. Was fijn om met je samen te werken!

  Geplaatst:
 • Wim Nijssen zei:

  Ha Tim! Ik had eigenlijk niet het idee dat jij gestresst was. Dus als je het nu nog rustiger gaat doen moet je uit gaan kijken dat je niet gezapig wordt. Hoewel ik vermoed dat dat bij jou wel meevalt....

  Geplaatst:
 • Marianne Van Den Heuvel zei:

  Jouw heimwee gaat jou vast en zeker nog een keer terugbrengen naar de Filippijnen! Erg leuk dat ik een stukje van jouw tijd hier heb mee mogen maken. Vond het altijd zo mooi je zo geinspireerd te zien in Cordova.

  Geplaatst:

Plaats een reactie

Je emailadres wordt niet gebruikt voor commerciƫle doeleinden.